Leasing

I samarbejde med GRENKE® tilbyder vi din virksomhed muligheden for leasing af alle vores IT-produkter*, som giver dig branchens mest fordelagtige leasingvilkår.

Som iværksætter eller lille virksomhed kan IT delen være en stor post i sin dagligdag og særlig service herpå kan være en mareridt, at få fundet ud af. Nu tilbyder LHRR ApS leasing eller leje af alt IT udstyr* du skal bruge i din virksomhed og service hertil. Lige fra computer, printer, router, tilbehør endda videoovervågning – kort sagt alt dit IT…

Leasing / Leje til dine behov

  • Leasing eller leje af alt indenfor IT – brugt som nyt
  • Vælg selv mærke og model
  • Inkl. service aftale

Udstyret skal passe til din virksomhed. Sammen finder vi frem til den bedste løsning der matcher dine behov, når du leaser eller leje dit it-udstyr hos os. Leasing eller leje er betinget af en positiv kreditvurdering af vores samarbejdsparnter GRENKE

Fordelene ved leasing eller at leje, er man ikke skal ud og finde et beløb til indkøb, men deler det ud over en længere tid således det er nemmere og få råd til en hurtig,god kvalitet og stabil computer eller printer og ikke behøves at gå på kompromi hele tiden med sit IT udstyr.

Optimalt valg af IT-udstyr

Vores branche- og produkt kyndighed deler vi gerne med dig, når der skal nyt IT til. Når vi rådgiver dig om dine muligheder, tager vi udgangspunkt i, hvad passer bedst og er mest fordelagtigt for din virksomhed. Og du kan selv vælge mærke og model af dit næste IT-udstyr.

Så tag os med på råd, når du skal have nyt IT-udstyr til din virksomhed.

Man leaser eller lejer typisk over 3 år – mulighed for aftale om overtagelse af udstyret efter endt leasing.

Bemærk særlig regel ved leasing af brugt udstyr! Udstyret man ønsker at lease, må maksimalt være 3 år gamle.

Kontakt os for at hører nærmere om dine muligheder eller for at aftale et møde med os på 60 13 97 98 eller send en mail til info@phonefix.dk

Dine fordele

    • Forbedrer likviditeten. GRENKE® betaler din faktura inden for få timer.
    • Gør dig uafhængig af en kreditgrænse. Dermed bliver du i stand til at generere meget mere forretning.
    • Fremmer købs beslutningen. De lave ydelser fremstår mere attraktive end én stor investering.

Skat og moms

Fradrag for moms og fradrag af leasingafgiften
Leasingafgiften er en driftsomkostning, som du kan trække fra i dit regnskab, og momsen kan du modregne i dit momsregnskab.

Du har ikke et stort momsudlæg, når du leaser. Med leasing bliver momsen delt op i små bidder, som fordeles ud over hele leasingperioden.