Servicebetingelser

Ved indleveringen af enheden til reparation hos Phonefix.dk ApS  accepterer du som kunde, at en eventuel garanti på enheden fra fabrikantens side bortfalder.
Phonefix.dk ApS kan ikke stilles til ansvar for bortfalden garanti efter at enheden har været til reparation.

Telefon og Tablets

Phonefix.dk ApS anvender originale reservedele, samt reservedele i kvaliteten Klasse A.

Der gives 6 måneders garanti på den udskiftet del – batterier dog kun 3 måneder.

De enheder der indleveres til reparation, er ofte tabt eller på anden måde blevet beskadiget, hvilket kan have forårsaget skade på andre dele, end den del man kan se der skal repareres. Denne skade kan ofte ikke ses før, vi har udbedret den oprindelige skade. Vores ansvar og garanti dækker, derfor kun den pågældende reparation og reservedel, som er udskiftet hos os.

Hvis der efterfølgende konstateres flere skader, giver vi et tilbud på reparation af disse.

Hvis din enhed har været udsat for fysisk overlast (eks. revnet skærm), vil producentgarantien formentlig være bortfaldet.

Telefon-Tablet-Servicebetingelser

PC

Softwarefejl er ikke omfattet af producentens garantibestemmelser

Skyldes fejlen en softwarefejl, kan vi tilbyde at lave en geninstallation af Windows med eller uden backup af dine filer*

Ved serviceeftersyn eller virusrensning på PC kan vi ikke holdes ansvarlig for eventuelle vigtige filer til styresystemet bliver fjernet pga. de er inficeret og derved ikke kan starte/boote PC’en efterfølgende. Vi vil i disse tilfælde tilbyde geninstallation og backup af gamle data*

* – Enhver form af programmer eller andet installeret software, som ikke er en del af Windows styresystemet og dennes licens, kan vi ikke installere igen uden du har evt. licens eller anden rettighed til softwaren. Opsætning og backup af mail er ikke inkluderet i denne service!

BEMÆRK VENLIGST – Vi tilretter computerens strømbesparende funktioner af hensyn til vores arbejde kan foregå uforstyrret og hurtigst muligt. Disse skal muligvis rettes til, når du får din computer tilbage. Dette gøres i ”kontrolpanel” under strømstyring.

Pc-Servicebetingelser

Besked

Når vi er færdig med service af dit produkt, vil vi give besked til dig om det er klar og kan afhentes i butikken 

Besked-servicebetingelser

ANDRE SIDER

Kundeservice
Handelsbetingelser
Persondatapolitik
Digital Datarecovery
Graduering