Phonefix Butiksindgangen - kontakt
phonefix -lone-Heinrich

Kvalitets reparationer siden 2009

Phonefix er ejet og drevet af Lone og Heinrich. Efter introduktionen af smartphones i Danmark, var Heinrich blandt de første til at tilbyde reparationer af smartphones og tablets og har således årelang erfaring med kvalitets reparationer af tusindvis af enheder. 

Phonefix anvender kun de bedste reservedele og har gennem årene betjent en masse tilfredse kunder!

Passionen kommer ikke af ingenting!

Fra en tidlig alder har Heinrich haft en stor passion for teknik og var hurtigt i gang med at udforske og reparere hjemmets tekniske komponenter. 

Den tidlige interesse for teknik viste sig at blive starten på dét, der senere skulle blive hans levevej.

Med introduktionen af smartphones og tablets opstod et marked for reparationer, hvor Heinrich hurtigt fandt sin niche i form af hurtige reparationer til en konkurrencedygtig pris, uden at gå på kompromis med kvalitet eller service. 

Phonefix betjener i dag en stor og fast kundekreds af private forbrugere, offentlige institutioner og virksomheder.

Phonefix er din garant for et professionelt stykke arbejde!

phonefix -heinrich
phonefix - heinrich - butik
phonefix - Skiftning af batteri

God rådgivning og optimale løsninger

Det er altid vigtig for os, at kunne tilbyde komplette kvalitetsløsninger til konkurrencedygtige priser. 

Den rigtige rådgivning og vejledning er en vigtig parameter, når det drejer sig om at udnytte de teknologiske muligheder.

Vi søger således hele tiden at være på forkant med udviklingen og ser det som vores fornemste opgave at levere individuelt tilpassede kvalitetsløsninger, der svarer til vore kunders behov.

I butikken finder du en lang række dagligdags IT udstyr med fokus på salg af bæredygtighed og der er kun brugte computere, iPads og iPhone i butikken.
I vores Gamers corner kan du finde alt til at spille med.

Også her spiller bæredygtigheden en store rolle, så f.eks. er alle computere og skærmene brugte, kun udstyr som mus, musemåtter, gamerstole, headset, tastatur er nyt og vi har et stort udvalg af det.

Mangler du et cover, panserglas, headset eller andet til din smartphone eller tablet, har vi et gigantisk store udvalg af dette i butikken og vi finder altid noget som passer dig og din personlighed.

Vi er altid klar på, at finde lige det du søger og har vi det ikke i huset, har vi et bredt udvalg af leverandører, som typisk kan levere varen fra dag til dag, så vi hurtigst muligt for dit behov dækket.

Kig ind og tag en snak med vores venlig personale og bliv overrasket over hvor meget du er i fokus.

Kundeservice
Handelsbetingelser
Servicebetingelser
persondatapolitik
digital datarecovery